6x online in 2021

Het Oogcongres gaat dit jaar helemaal digitaal met online sessies op 6 maandagavonden in september, oktober en november. De webinars zijn telkens van 19.30 – 21.00 uur. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen via de chat.

Grijp je kans en meld je aan voor één of meerdere webinars!

Programma

Maandag 6 september: Alles wat je wilt weten over DNA, RNA, gentherapie, stamcellen en moleculaire pleisters. Met Prof. dr. Rob Collin, Radboudumc.

Maandag 20 september: Wat kunnen we verwachten van Artificial Intelligence in de oogheelkunde? Met dr. Michael Abramoff, University of Iowa (Nederlandstalig).

Maandag 4 oktober, Dierendag: Oogarts in Diergaarde Blijdorp (speciaal voor kinderen en alle andere mensen die van dieren houden!) + Welke invloed heeft een gezonde leefstijl op je oogaandoening? Met oogarts Tjeerd de Faber, Oogziekenhuis Rotterdam.

Maandag 18 oktober: Domotica: hoe laat je jouw huishoudelijke apparatuur voor je werken? Met deskundige sprekers van Visio en Bartiméus.

Maandag 1 november: Scapino Ballet: ook als je minder gaat zien kun je blijven genieten van dansvoorstellingen. Met Scapino Ballet Rotterdam en Komt het zien!

Maandag 8 november: Zorg op afstand?! Wat we hebben geleerd van oogheelkunde in coronatijd. Rondetafelgesprek met professionals uit de oogzorg en ervaringsdeskundigen.

Organisatie

Het Nationale Oogcongres wordt georganiseerd door de Oogvereniging, de patiënten- en belangenorganisatie voor alle mensen met een oogaandoening in Nederland. Betrouwbare informatie, onderling contact en een inclusieve samenleving: dat is waar de Oogvereniging voor staat. www.oogvereniging.nl.

Meld je aan

Meld je aan voor de webinars van het Oogcongres 2021.